Contact

Naar wij hopen is de informatie die u op deze website hebt kunnen vinden u van dienst geweest bij het maken van uw keuze bij het uitzoeken van een passen assieraad. Wij hebben alle informatie met zorg samen gesteld uit vrij op het internet toegankelijke informatie bronnen. Ook is ons een deel van deze informatie door derden aangeleverd. Hoewel wij hierbij zeer zorgvuldig te werk zijn gegaan kan het voorkomen dat u over het bewaren van as in sieraad vragen wilt stellen of opmerkingen wilt maken. Wij verzoeken u om voor het opnemen van contact as in sieraad via het formulier op deze pagina te mailen. Dit is de beste manier om een snel antwoord op al uw vragen te krijgen en over assieraden contact met ons op te nemen.

Wij doen onze uiterste best om op alle vragen binnen één werkdag een antwoord te formuleren. Mochten zij hier echter om wat voor reden dan ook niet in slagen dan zullen wij u binnen één werkdag contact met u daarover opnemen.
Ofschoon wij zeer zorgvuldig te werk zijn gegaan bij het samenstellen van de informatie op deze website is en blijft deze informatie volledig informatief van aard. Er kunnen dan ook op geen enkele wijze wat voor rechten dan ook aan ontleend worden.