As in Sieraad Populair

Het feit dat as sieraden een zeer persoonlijke manier zijn om een waardige en tastbare herinnering aan een overleden dierbare altijd bij u te dragen zorgt er voor dat assieraden populair zijn. Het is natuurlijk ook zo dat het ene soort assieraden meer gekozen zal worden dan het andere soort en er is dan ook een duidelijke voorkeur waar te nemen voor het bewaren van as in ring en ketting sieraden.

Het mag duidelijk zijn dat as in sieraad bewaren een erg persoonlijke manier van het herdenken en eren van een overleden dierbare is. Ook mag u onderhand duidelijk zijn dat u daarbij zeer veel keuze hebt uit verschillende soorten as sieraden. Het is natuurlijk niet zo dat dit absoluut noodzakelijk is maar ieder mens is uniek en voor iedereen zal de rouw verwerking anders zijn. Vandaar ook dat bij as in sieraad bewaren de keuze voor welk soort sieraad er gekozen wordt ook anders zal zijn. Waar de een bijvoorbeeld liever de as in ketting met hanger bewaard zal voor de ander een ring veel toepasselijker zijn. Ook wat betreft het materiaal waarvan een assieraad bij voorkeur is gemaakt is afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren en smaak. As in gouden sieraad bewaren zal bijvoorbeeld niet snel gedaan worden door iemand die alleen maar zilver draagt en dit geld andersom natuurlijk ook.

Er is een duidelijke trend weer te nemen als u kijkt welke assieraden populair zijn en welke niet. U kunt dit niet altijd zien aan het aanbod dat een urnenwinkel online weer zal geven. Als u de urnenwinkel op deze website bezoekt dan zult u zien dat er een groot assortiment as sieraden te vinden is. Dit assortiment bestaat voor een groot gedeelte uit kettingen en hangers en het is dan ook juist om te stellen dat erg populair de assieraden uit dit segment zijn. Waar dit exact aan ligt is niet helemaal duidelijk, wellicht heeft het te maken met de symboliek die bij het dragen van een ketting komt kijken, u draagt de as van uw overleden dierbare dan immers op uw hart mee. Daarnaast zijn ook erg populair de asringen die u zult vinden bij de urnenwinkel. Een ring is immers een uitstekende manier om uw overleden echtgenoot of echtgenote te herdenken omdat u immers bij uw huwelijk ringen en een belofte van eeuwige trouw heft uitgewisseld.

As in sieraad bewaren kan echter op meer manieren dan alleen op de twee die hierboven benoemd zijn. Jaren geleden waren bijvoorbeeld bedelarmbandjes bijzonder populair en meisjes hoorde er niet echt bij als zij geen bedelarmbandje droegen. Voor veel dames is het dragen van een dergelijk armbandje nog steeds heer normaal dus vandaar dat er ook een ruime keuze is aan bedeltjes die aan een armband gedragen kunnen worden. Dit wil echter nog niet zeggen dat bedel assieraden populair zijn ten opzicht van de kettingen met hanger en de ringen die door de urnenwinkel aangeboden worden. Het grote assortiment aan verschillende hangers mag als bewijs gelden van het feit dat de hangers voor de as in sieraad bewaren nog steeds het populairst zijn. Deze hangers zijn dan ook is vele soorten te vinden bij de urnenwinkel. U kunt daarbij kiezen uit vele vormen zoals het kruisje dat zeer in trek is bij gelovige mensen of het hartje voor het verliezen van een geliefde. Een assieraad in de vorm van een hanger kan echter ook de vorm van een ster of een dier hebben maar ook de traan is erg populair.

Dat bij een vergelijking van wat is het meest populair asringen op een goede tweede plaats eindigen heeft te maken met het feit dat deze ringen een vervanging kunnen zijn voor het dragen van een trouwring. Als u jarenlang een trouwring hebt gedragen dan kan het zeer veel moeite kosten om deze af te doen. Dat echter bij de vergelijking naar wat is het meest populair assieraden in de vorm van hangers bovenaan staan heeft vooral te maken met de symboliek van het dragen van as in ketting met hanger en ook het feit dat u veel meer keuze hebt bij het uitzoeken van hangers help hierbij mee. Wat het belangrijkste blijft is dat u bij as in sieraad bewaren een zeer persoonlijke manier hebt gevonden om een dierbare op gepaste en vooral tastbare wijze te herinneren. Dit feit is ook wat het dragen van deze assieraden populair maakt en dat er steeds meer mensen voor het dragen van deze sieraden kiezen is dan ook niet verwonderlijk te noemen.