As in Ring

Omdat het gemis dat iemand voelt als een dierbare is heengegaan voor iedereen anders is zal ook de keuze voor een manier om deze dierbare te herinneren voor iedereen anders zijn. Steeds meer mensen kiezen daarbij voor as sieraden omdat dit een zeer waardige manier van het herdenken van een dierbare is. Vooral als u uw echtgenote of echtgenoot wilt herinneren ka de as in ring bewaren een hele goede optie zijn.

Als u voor het bewaren van as in sieraad voor een asring kiest zult u zeker weten dat u een manier hebt gevonden om uw dierbare op een zeer waardige manier zult herdenken. Ook heeft deze wijze van het herdenken heel veel symboliek in zicht en dit is zeker zo als het om uw echtgenote of echtgenoot gaat. Dit komt natuurlijk omdat u bij het trouwen ringen en een belofte voor eeuwige trouw hebt uitgewisseld. Wat is er van beter om uw geliefde te herdenken dan met een ring voor as waardoor uw geliefde nooit meer van uw zijnde hoeft te wijken. Dit is natuurlijk slechts een voorbeeld en de beleving kan natuurlijk voor iedereen anders zijn. Toch is na de as in ketting bewaren de as in ring soorten bewaren de meest gekozen manier om een dierbare te herinneren op een tastbare en vooral waardige manier.

Het dragen van een ring is niet alleen voor dames of heren bedoeld, iedereen die wil kan een ring dragen maar natuurlijk zal het van het model af hangen voor wie de ring geschikt is. Aan de ene kant maakt dit natuurlijk niet uit omdat bij en uitzoeken van een as sieraad ring sieraden een veel diepere betekenis hebben dan alleen het feit dat ze de vorm van een ring hebben. Toch zult u zien dat er duidelijke dames en heren modellen zijn en daar zult u bij het aankopen van as in ring sieraden dan ook op moeten letten. Het is natuurlijk geheel uw zaak maar een van de voordelen van assieraden is dat het niet op valt en als u met een ring die voor het andere geslacht is bedoeld rond loopt dan valt het juist wel op. Het zal u ongetwijfeld niet veel moeite kosten om bij het uitzoeken van een ring assieraad de dames en heren modellen uit elkaar te houden.

De dames ringen zullen over het algemeen gladder en dunner zijn met meestal een klein kroontje bovenop waarin u de as kunt stoppen. Dit kroontje van de asring wordt dan afgesloten met een Onyx steentje, een briljantje of een Swarovski kristal. Ook is het mogelijk om meerdere steentjes of kristallen in de ring ingelegd te hebben en dit hangt natuurlijk van het ontwerp af. Een heren ring voor as zal meestal een stuk robuuster zijn en meestal niet voorzien zijn van kristallen of briljantjes. Een goed voorbeeld zijn de bekende zegel ringen kunnen die veel mannen dragen waarin een stukje Onyx, Carneool of Lapis is gelegd. Als u de as in ring sieraden wilt bewaren zult u echter wel op moeten letten dat u de juiste maat door geeft aan de urnenwinkel. Niet dat het een probleem is om een verzending te retourneren als de maat niet juist is, maar het geeft alleen maar extra gedoe waar u niet op zit te wachten. Als u er voor zorgt dat u bij het uitzoeken van een assieraad in de vorm van een ring in de juiste maat uitzoekt kunt u uw sieraad het snelste dragen.

De materialen waar een as sieraad ring van gemaakt kan zijn kan sterk uiteenlopen maar meestal zullen ze van goud of van zilver gemaakt zijn. Het is bekend dat as in gouden sieraad bewaren het meest gekozen wordt en dat daarna zilver het meest gebruikt is om assieraden te maken. Er zijn wel enkele ringen verkrijgbaar in andere materialen maar meestal zult u uw keuze uit moeten maken om de as in zilver sieraad te bewaren of in een gouden uitvoering. De as in ring sieraad die van goud of zilver gemaakt is zal u een waardige manier bieden om uw dierbare te herinneren. Laat u bij uw keuze vooral leiden door u eigen voorkeur, de kans is dan het grootst dat uw ring assieraad het beste bij uw andere sieraden past zodat deze voor anderen ook het minste op valt. Als u uw assieraad goed behandelt dan kan deze heel erg lang mee gaan en u kunt er het beste voor zorgen dat u de ring zoveel mogelijk droog houdt net zoals u bij andere kostbare sieraden ook zou doen.